Vacu-Step Apeldoorn De echte vetverbrander!
 
   
     
 
Reacties
Logo
Ik step al een aantal jaren met goed resultaat. Het ging me makkelijk af ik had geen spierpijn, vermoeidheid of last van transpiratie totdat

Afgelopen maandag de volautomatische vacu-step werd geïntroduceerd. Jeetje wat een mooi apparaat !! Je krijgt een hartslagmeter om je middel en een eigen digitale kaart. De snelheid en druk wordt volledig aangepast aan jouw kunnen echt fantastisch. Voor het eerst heb ik het idee dat ik echt een soort work-out heb gedaan en kom ik er bezweet af. Ik ben heel blij dat tonie deze vacu-step heeft aangeschaft en ik denk velen met mij. Ik ben heel benieuwd wat het uiteindelijke resultaat is . Het is vast verrassend !! Ik zou het iedereen aanraden die van de zomer de bikini weer aan moet………….

Een trouwe klant

Hallo

Ik wil even wat kwijt over hoe ik de vacu-steps ervaar .Ik heb last van obesitas. Daar bij heb ik nog reumatische klachten .Door de reuma is bewegen en lopen erg moeilijk .En sporten om gewicht te verliezen kon ik niet .Tot dat mijn reumatoloog mij over vacu-steps vertelde. Ik heb toen bij verschillende zaken informatie gevraagd en bij sommige een proefles gedaan Ik ben bij toni uitgekomen omdat ze duidelijk en helder informatie gaf en omdat ze weet hoe het is om zelf overgewicht te hebben . De een op een begeleiding is heel erg prettig .Zo konden we samen een op bouw schema maken, zodat ik na een korte periode het ½ uur steppen goed vol kon houden. Ik heb nu na jaren eindelijk hoop dat het roer om gaat .Ik ben nu een half jaar bezig en ik kan het goed vol houden .Geen overbelasting van me gewrichten dat op een sportschool vaak wel gebeurt. Toni houdt dan ook goed in de gaten hoe het met mij gaat . Ik verlies niet alleen centimeters maar ook gewicht, hoewel dat in verhouding niet zoveel is 7kg . Maar na me eerste kuur was ik al 44cm kwijt. Nu een half jaar later ben ik nog eens 54cm kwijt Nou je kunt wel nagaan dat ik dit goed kan merken in mijn kleding. Ik kan dan ook iedereen aanraden die gewricht problemen of andere lichamelijk beperkingen hebben en last hebben van overgewicht om dit te gaan doen .Door de goede resultaten en begeleiding van toni blijft je gemotiveerd .Want ik ga dit nog wel een tijdje vol houden.

Groetjes Caroline

Van: laurie

hoi hoi, nog een week en dan ben ik er weer :-)

geen ondervoede buik gekregen sorry, ben niet veel aangekomen ook, eigenlijk nog helemaal nix, altands afgelopen zondag nog niet. heb ik ff mazzel.

kom wel weer lekker steppen als ik terug ben :-)

tot snel, groetjes laurie

Van: Gea Mennink

Beste mensen/Tonie,

Even weer een reactie van mij, maar lees eerst mijn eerste reactie van 28 december 2005.
Inmiddels ben ik nu 3 maanden verder en sta nog steeds 5x per week bij Tonie op de Vacu-step.
Daar heb ik nu 60x(3 kuren) een half uur op gestaan.

Het resultaat is op dit moment:
6 kg minder gewicht,
7 cm rechter bovenbeen in omvang verminderd,
6 cm linker bovenbeen in omvang verminderd,
10 cm dikste deel billen in omvang verminderd,
11 cm dikste deel buik in omvang verminderd,
23 cm taille in omvang verminderd.
Een totaal van 57 cm binnen 3 kuren Vacu-step.

Ik voel me er fit en happy bij en ben nog steeds erg gemotiveerd!
Tonie helpt me daar natuurlijk ook bij, want als zij de begeleiding niet goed zou doen, dan zouden de resultaten natuurlijk ook minder zijn.
Maar gelukkig geeft het haar net zo'n kick als mij.
Tonie, erg bedankt en ik ga natuurlijk gewoon door!!
Beste mensen, een hartelijke groet van een gelukkige klient van Tonie.

Gea.

Van: Astrid

Het half uurtje per dag vacusteppen is met de gezellige begeleiding van Tonie snel voorbij. En het resultaat is heel goed. Ook zonder gewicht te verliezen ben ik centimeters verloren.

groetjes Astrid

Van: Laurie

Ik zal jullie missen de 2 maanden dat ik van de zon ga genieten in Zuid-Afrika. De afspraken staan alweer voor als ik terug kom. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren daar met al het buitenlandse eten. Ben er net zo trots op dat ik in de 6 maanden dat ik op de vacu step sta 43cm kwijt ben, en het is wel de bedoeling dat dat zo blijft. Tot over 2 maanden

groetjes Laurie

Van: Cindy

In september 2006 ben ook ik begonnen aan een kuur bij Tonie. Een vriendin vertelde mij van haar geboekte resulaten op de vacu-step bij Tonie.

Nieuwsgierig als ik ben, heb ik Tonie gebeld en ben gelijk na mijn vakantie begonnen.

Na 3 kuren was ik al 49cm kwijt!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin erg sceptisch was en dacht dat ik niets zou verliezen, maar het tegendeel is waar.

Ook gebruik ik sind kort Herbalife. De combinatie van steppen met de shakes zorgen samen voor een nog sneller resultaat.

Soms is heb je even geen zin, maar dan is daar altijd Tonie die je door het half uurtje heen kletst!

Beste Tonie,

Sinds 21 nov. 2005 sta ik 5 dagen per week een half uur bij jou op de vacu-step. Via een verkoopster van een grotematen-kledingszaak (Q&X) aan de Asselsestraat in Apeldoorn, kwam ik in aanraking met het trainingsprogramma van de vacu-step. Zij sprak in prachtige bewoording, dat dit echt het ei van columbus moest zijn tegen de overtollige kilo's en nog belangrijker, de omvang van de dikste delen van het lichaam.

Dit zou het laatste zijn, wat ik zou proberen om slanker te worden. Dus nog dezelfde dag gebeld voor een proefles, om te voelen hoe zwaar het zou zijn en hoe het zou voelen.Ik was heel erg skeptisch en moest het allemaal nog maar zien........? Zwaar is het al helemaal niet, het geeft zelfs een heerlijk gevoel!Na een week vacu-step, heb ik ook de herbalife-levenswijze er bij genomen, zodat ook de kilo's eraf zullen gaan.

Tot mijn grote verbazing ben ik in 1 kuur,

( 20x30 minuten vacu-step + 2 shakes en 3x pillen van herbalife per dag ), 5 dagen per week, bijna 4 kilo afgevallen (en dat in de maand december)en is mijn rechter-en linker-bovenbeen ieder 3 cm, dikste deel billen 4 cm, dikste deel buik 6 cm en taille 10 cm verminderd!!! Dit is voor mij een super goed resultaat!! Dit is een reactie van een heel tevreden klant, dit kan en zal ik zeker kunnen volhouden, net zolang tot ik mijn goede gewicht en omvang zal hebben. Ook de vriendelijke en goede begeleiding doet een mens natuurlijk ook goed, het is er altijd gezellig!

vr. groet, Gea.

Ik wil even iets vertellen over mijn ervaringen bij Tonie vacu step.

Ik ben nu een tijdje bezig en aan mijn derde kuur begonnen. Ik was erg enthousiast en ben het nog steeds. Na twee kuren ben ik in totaal bijna 50 cm kwijt. Voor mij is de vacustep eindelijk het "wondermiddel"; met minimale inspanning, maximaal effect.

Ik had na mijn tweede zwangerschap een mega buik die maar niet weg wilde gaan. Na één kuur bij Tonie was die buik al aanzienelijk verminderd, heerlijk gewoon. Het vacusteppen hoort nu in mijn leven en dit voelt erg goed.

Je vermindert in centimters, maar je zelfvertrouwen wordt vergroot. Dus op alle vlakken een win-win situatie.

En als laatste is Tonie gewoon een erg leuk en gezellig mens die dat half uurtje dat je op de vacustep staat voorbij laat vliegen.

Alle reden dus om die gratis vacustepproefles uit te proberen en het allemaal zelf te ervaren.

Jeetje lijkt wel een verkooppraatje, maar zo enthousiast ben ik dus.

Groetjes van Karin Houkes (37 jaar).

Vetverbrander voor de Drie B'S
Door zelf te bewegen verbetert de bloedcirculatie en jouw lichaam vraagt om energie. Met Vacu Step kom je een heel eind. Het vacuüm zorgt ervoor dat er weer een optimale bloedcirculatie plaats vindt bij de billen buik en benen. De Vacu Step is een apparaat dat voor vrouwen geschikt is, deze hebben om de buik heen extra energiecellen zitten die, waneer een vrouw zwanger is en ze zou te weinig voeding hebben, direct hun energie afstaan voor het ongeboren kind. Dus de dames kunnen er niets aan doen dat daar teveel centimeters zitten, de een heeft er nou eenmaal meer last van dan de ander. Gelukkig leven wij in een maatschappij waar wij niet meer te maken hebben met te weinig voeding, dus kunnen wij spreken dat deze energiecellen (vetcellen) overtollig zijn om dat ze toch niet worden aangesproken. Vaak worden deze extra energiecellen op jonge leeftijd zo groot dat ze tegen elkaar aan kleven, op dat moment spreken wij van een blokkade. Dan kun je net zoveel sporten of diëten, maar je verliest bijna geen centimeter bij de billen, buik en benen, je lichaam zou dit wel willen maar de blokkade maakt het onmogelijk. De Vacu Step spreekt direct de overtollige energiecellen aan. In de Vacu Step beweeg je op een crosstrainer. Als je beweegt, heb je een hogere bloedcirculatie en je lichaam vraagt om energie. Het vacuüm zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding plaats vindt bij de blokkade (billen, buik en benen) en de energiecellen bij de billen,buik en benen geven direct hun energie (vet) af voor verbranding.
Bron: wellnessproducts.nl