Vacu-Step Apeldoorn De echte vetverbrander!
 
   
     
 
Info
Logo

Vacu Step


De vetverbrander voor Billen , Buik en Benen


Hiervoor is nu de Vacu Step, door een uitgekiend programma en de combinatie van vacum en beweging zorgt de Vacu Step voor een betere doorbloeding van het weefsel bij de 3 B`s . U kent het wel, u leeft gezond en volgt een fitness programma en eventueel volgt u nog een dieet, hierdoor valt u overal af , alleen niet bij de Billen Buik en Benen.

Het resultaat zal zijn, dat ook u zult afvallen bij de Billen, Buik en Benen . U zult verbaasd staan over de resultaten van de Vacu Step, want vanaf de eerste keer zult u resultaten zien. Gedurende een kuur zult u zelf kunnen constateren dat uw huid weer gladder en egaler wordt en dat de omvang bij de 3 B`s duidelijk verminderd.

Dit is dus de methode tegen hardnekkige cellulitis, de Vacu Step maakt van een sinaasappelhuid weer een perzikzachte en gladde huid. De begeleiding van het Vacu Step programma zal gebeuren door speciaal hiervoor opgeleid personeel, zodat u het maximale resultaat zult halen uit deze behandel methode.

Aanbevolen wordt om n kuur van 20 keer te volgen gedurende de eerste vier weken voor een optimaal resultaat, en om het daarna te onderhouden met een twee behandelingen/trainingen per week.

Download brochure
Waarom vetcellen bij billen, buik en benen

De aanleg bij de dames zorgt ervoor dat er extra energiecellen zitten bij de billen, buik en benen. De functie van deze cellen is dat op het moment dat er sprake is van zwangerschap en van te weinig voeding, deze cellen direct hun energie zullen afstaan .

Dus de dames kunnen er niets aandoen dat daar teveel centimeters zitten, de n heeft er nou eenmaal meer aanleg voor dan de ander.
Waarom geen vermindering van centimeters bij sporten of dieet

Dit heeft alles te maken met de doorbloeding zoals u kunt zien is de doorbloeding van het bovenlichaam duidelijk beter dan de doorbloeding van het onderlichaam.


het resultaat voor het bovenlichaam is:
 • goede opname van voedingstoffen
 • actieve stofwisseling
 • goede vetverbranding


  het resultaat voor het onderlichaam is:
 • slechte opname van voedingstoffen
 • trage stofwisseling
 • langzame vetverbranding
 • Vetverbranding vindt alleen plaats op goed doorbloede plaatsen
  De werking van de Vacu Step

  De oorzaak van een slechte doorbloeding bij billen, buik en benen komt omdat de bloedvaten tussen deze cellen worden afgekneld zodat er sprake is van een blokkade.

  Deze blokkade zorgt ervoor dat deze cellen zich niet kunnen openen om hun energie voor verbranding af te staan.
  De oplossing hiervoor is de:
  Vacu Step
  Door de unieke combinatie bewegen in een vacumruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats bij: billen, buik en benen
 • de ellipsvormige beweging zorgt voor een optimale bloedcirculatie en dat het lichaam energie vraagt.
 • vacum zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen bij billen, buik en benen.
 • dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam.
 • U ziet aan de afbeeldingen hiernaast dat gedurende het gebruik van de Vacu Step de doorbloeding verbeterd. Hierdoor openen de vetcellen zich om het vet af te staan dat in de rest van het lichaam wordt verbrand.

  Door middel van een rustige en lichte beweging in een vacum - ruimte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt de vetverbranding direct geactiveerd.

  Vet is een opgeslagen energie, en wordt door de transportstof bloed naar plaatsen in je lichaam gebracht waar het lichaam energie nodig heeft.
  Eindresultaat is een optimale doorbloeding  Daardoor een optimale vetverbranding bij Billen, Buik en Benen

  Vacu Step Nutrition in combinatie met de Vacu Step training

  rekent definitief af met het

  JOJO EFFECT!

  Vacu Step Voor
  Zorgt ervoor dat u precies de goede hoeveelheid koolhydraten binnen krijgt zodat u ook daadwerkelijk het vet kunt verbranden bij Billen, Buik en Benen. U krijgt tegelijkertijd alle mineralen en bouwstoffen binnen die u nodig heeft om u in goede conditie te brengen.
  Vacu Step Lest Best
  Zorgt ervoor dat de afvalstoffen makkelijk en snel uw lichaam verlaten. Zodat u zich fitter voelt tijdens en na de Vacu Step training.
  Vacu Step Na
  Is een combinatie van glucomananvezels en precies de goede hoeveelheid eiwitten. Dit zorgt ervoor dat uw vetcel mee gaat krimpen met de ruimte die er inkomt gedurende het leeg maken tijdens Vacu Step training.